Fotostudio

Een specialisatie in newborn & baby fotografie leerde me dan een aangepaste omgeving een mooi resultaat in de hand werkt.
Daarom is de fotostudio zo ingericht dat een sessie zo praktisch mogelijk en in een warme en huiselijke sfeer kan verlopen.
Zo kan ik me 100% concentreren op het kleine fotomodel zelf, en de persoonlijkheid van jou en je kindje volledig tot zijn recht laten komen in beeld. Een fotosessie van je  baby vindt daarom altijd in de fotostudio plaats.

Newbornruimte

Sinds de opening van de nieuwe fotostudio (september 2014) is er een speciale ruimte beschikbaar voor newborn fotosessies.
De ruimte is makkelijk te verwarmen en kent alle comfort voor ouders en baby. De Newborn Ruimte is een schatkamer vol dekentjes, mutsjes, schalen en andere props.  Zo kan ik je tijdens een fotosessie veel variatie in achtergrond en styling aanbieden. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuw materiaal. In de fotostudio is ook een keuken beschikbaar waar je flesjes kan opwarmen en koffie, thee of iets fris kan drinken.

Naast de newborn ruimte is er ook een ruime studio waarin baby, kinder- en familiesessies plaatsvinden. In deze ruimte wordt er zowel met daglicht als flitslicht gewerkt.
Ook hier is er een ruim aanbod aantal props voorradig om jullie fotosessie zo gevarieerd mogelijk te maken. Speelgoed, kussens, zachte dekentjes, de collectie blijft groter worden ;-)

Groen Kwartier

Op wandelafstand ligt het Groen Kwartier (ook wel gekend als het Oud Militair Hospitaal), een autovrije site, waar schitterende natuurlijke en architecturale achtergronden voor het rapen liggen. 
De omgeving is heel geschikt voor fotosessies voor kinderen ouder dan 1 jaar of fotosessie met volwassenen. Hier kunnen je kinderen (of jij ;-) lopen, springen, dansen, lief en gek zijn voor een fotoreeks.
Een combinatie studio- en locatie foto's tijdens één fotosessie is een mogelijkheid.
In het kids en belly portfolio vind je een aantal foto's terug die in deze omgeving gerealiseerd zijn.