Over Ake

Ake

Hallo. Fijn dat je hier bent. Ik ben Ake en zou het een hele eer vinden om voor jou mooie en blijvende herinneringen te creëren.

In het dagelijkse leven ben ik altijd op zoek naar schoonheid. Zo staan de apps op mijn smartphone op kleur gesorteerd, vouw ik mijn kleren Konmari stijl en is de wereld mijn visueel speelveld van kleuren, structuren en boeiende achtergronden.

Mensen fotograferen, van klein, kleiner tot groot is wat me gelukkig maakt. Ik hou van de ‘what you see is what you get attitude’ van baby’s en kinderen en word blij om mensen zich mooi te laten voelen voor de camera.

Voor de roep van de camera te sterk werd, werkte ik als orthopedage in het sociale werkveld. Die ervaring helpt me nog dagelijks om de tiener in mijn 13 jarige dochter te weerstaan ;-) En voor dat extra snuifje geduld met je newborn, baby of oudere kindjes.

Wat kan ik voor jou betekenen?

In mijn gezellige en mooi fotostudio in het Antwerpse Zuid of op een locatie in de buurt creëer ik graag jouw droomfoto’s. Een prachtige herinnering als eindresultaat is het ultieme doel. Dat ik de fotosessie graag relaxed en als een fijne ervaring wil laten verlopen is mooi meegenomen, niet?

En… never forget Beauty begins the moment you decide to be yourself. -Coco Chanel.

x, Ake