Newborn Mentoring workshop

Newborn fotografie is erg verschillend van elke andere vorm van portret fotografie. Kinderen of volwassenen kan je vragen een pose aan te nemen, bij newborn fotografie moet je de baby zelf in de juiste poses leggen. Deze hands on methode vraagt de nodig kennis, ervaring en geduld.

Workshop newborn 1
Workshop newborn 2
Workshop newborn 3

Newborn fotografie kent een aantal specifieke uitdagingen. Elke foto bouw je op met alle aandacht voor:

  • de veiligheid van de baby
  • gebruik van licht
  • gebruik van achtergronden en props
  • een workflow van poses ontwikkelen
  • gebruik van je camera
  • familiefoto’s
  • nabewerking

Om de achtergrond, de baby, het licht en je camera samen te laten samenwerken voor het mooiste resultaat, heb je een ruime kennis nodig. Met behulp van een newborn mentor kan je je eigen werk naar een volgende level brengen.

Ik help je graag met persoonlijke 1op 1 mentoring aan te bieden. Door directe feedback te krijgen in een naar jouw wensen aangepaste workshop leer je het meeste bij. Samen met jou zoek ik naar je eigen stijl in poseren en post processing.

Als kers op de taart ontvang je na de workshop een werkboek over newborn fotografie, zodat je alles nog eens rustig kan herlezen.

Omdat een workshop alleen niet voldoende is, bespreek ik, samen met jou, 6 weken na de workshop 12 foto’s die je gemaakt hebt na de workshop. Samen kijken we welke vorderingen je gemaakt hebt en hoe je in de toekomst nog verder kan groeien.

Praktische afspraken

Een mentoring workshop vindt plaatst in mijn fotostudio in Antwerpen op een weekdag.
De workshop duurt van 9.30 tot 16 uur, met 1 of 2 newborn baby’s.
Mijn postprocessing workflow die ik je toon is een combinatie van Lightroom en Photoshop.

Enkele weken voor de workshop vul je een vragenlijst in, zodat ik weet wat je precies verwacht van de workshop. Zo kan ik je een workshop op maat aanbieden.

Prijs en betaling

De prijs van de workshop is € 950.

De mentoring wordt in 2 termijnen betaald.

Bij het boeken betaal je € 500, het restbedrag € 450 moet ten laatste 2 weken voor workshop betaald zijn. Een workshop met een collega is bespreekbaar.

Wil je graag meer informatie?

Stuur me een e-mail naar: hello@akevandervelden.be en ik bespreek graag met jou je mentoring traject.