Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag.

Ben je helemaal overtuigd en wil je graag een fotosessie boeken? Stuur me via dit contactformulier een berichtje, stuur me een e-mail naar hello@akevandervelden.be of kies je favoriete formule al via de link onder elk portfolio.

Wens je nog wat meer informatie over hoe een fotosessie verloopt of welke bijbestellingen mogelijk zijn? Ook dat kan!
Zeg even hallo, stel je vraag, en ik help je heel graag verder. ;-)

De foto’s zijn weer prachtig, zo blij mee! We kunnen je niet genoeg bedanken voor je geduld, ondanks de vermoeidheid hadden we een onvergetelijke dag in jouw studio.

— Sophie

Voor Ake van der Velden hoef je geen reclame te maken omdat de foto's voor zich spreken.En wat je onmogelijk kan weten als je naar de prachtige foto's op haar site kijkt, is dat de sessie zelf zo gezellig is om te doen.

— Ann

Fun, well organized, quality pictures. Highly recommended!

— Jeroen

Het boek en de foto's zijn prachtig geworden. We hebben er van genoten om alles te bekijken en zullen er nog dikwijls terug naar kijken. Bedankt.

— Luc

Ake doet alles om het kind op z'n gemak te stellen. Bij ons ging de hond mee op de foto. Toen hij liet merken verzot te zijn op het vloerkleed, heeft Ake gewoon het vloerkleed naar een andere plek gesleept, zodat de hond zich ook thuis voelde. Ik bedoel maar, ze wil echt dat je op je gemak voelt. Een glimlach op een foto? Die is echt!

— Ann

Ik heb vandaag alle fotoproducten ontvangen, ze zijn werkelijk stuk voor stuk prachtig. Ik wil je graag bedanken voor je geduld, je oog voor detail en ook voor de leuke attenties in de doos (en de mooie en zorgvuldige verpakking). Tot gauw!

— Zeliha

Vul dit formulier in voor boekingen, vragen of voor een plekje op de wachtlijst.

Prijzen family 1
Prijzen family 2
Prijzen family 3

Fotostudio

Het adres van de fotostudio is:

Goedehoopstraat 8
2000 Antwerpen
(een zijstraat van de Kloosterstraat)

Betalend parkeren lukt meestal in de straat of de omliggende straten.

Je kan ook altijd parkeren in de gedempte zuiderdokken.

Algemene Voorwaarden

Open PDF